slide 1
slide 2
slide 3
slide 4

Nieuws

2 Korr 3:18 zegt: Wij alklen die met een onbedekt aangezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen meer en meer door de Geest van de Heer, naar de luister van dat beeld worden veranderd.

We heten niet voor niets 'De Verandering'. Steeds meer mogen we in ons leven positieve verandering zien. Door de luister, de heerlijkheid van God gaat ons leven veranderen. We zijn daarom sterk op zoek naar de heerlijkheid van God. Door het bloed van Jezus mogen we Gods aangezicht zien. We mogen Hem ontmoeten en de Heilige Geest zal ons steeds sterker veranderen naar Zijn beeld!

Ook deze tijd zijn we gericht op Gods tegenwoordigheid. We verlangen naar Zijn heerlijkheid voor de omgeving. Afgelopen 12 Februari waren we met kerken van verschillende culturen bij elkaar om God te zoeken voor deze regio. Met zo'n 40 man hebben we de Here aanbeden. We zullen in de toekomst verschillende keren per jaar dergelijke bidstonden hebben. Ook op andere fronten bidden we en geloven we God voor een doorbraak in deze regio.

Wat mooi om te zien hoe we als gemeente groeien, maar ook in de activiteiten. In gebed en huiskringen merken we dat we steeds meer samen op mogen trekken. Ook hopen we op meer mensen die meedoen met de Prayer Station. We mogen strijden voor deze omgeving. Dit vraagt volharding en trouw. We weten dat God de IJmond in beweging gaat zetten.

Het nieuwe seizoen blijven we ons richten op gebed en uitreiken naar buiten. Er komt weer een nieuwe Alpha cursus voor gedetineerden in gevangenencomplex Zaanstad, waarin we mogen bijdragen. Ook mogen we klaarstaan voor vluchtelingen in de omgeving. Daarnaast is er een steeds sterker team gevormd voor de Sonrise plus. Iedere eerste zaterdag van de maand mogen we kinderen en jeugd in Beverwijk bereiken door sport en spel. Ook voor de zomerperiode gaan de voorbereidingen van het Sonrise project weer beginnen.

Op zaterdag 29 September werken we samen met de Kings Coach bus om de omgeving hier te bereiken.

Ook in verbondenheid met de zendelingen, verbonden met de gemeente: Jaap en Els, Martijn en Tonja en Pieter en Natasja. Zullen we ook voor hen bidden. In de Mei vakantie zal een groep uit de gemeente in Roemenië gaan ondersteunen. Er is nog mogelijkheid om mee te gaan.

 

Verdere agenda:

30 Maart om 19:30: Goede Vrijdag viering. Simona zal een Woord delen en we houden samen avondmaal!

1 April: Gezinsdienst Paasfeest met maaltijd na de dienst.  

19 April: gemeente avond

28 April- 5 Mei: zendingsreis naar Roemenië

27 Mei: Open Doors dienst

8 Juli: Familiedienst met Matthijs Hoornaar (kindertheater)