slide 1
slide 2
slide 3

Voorstellen leidersteam

 

 Voorganger: Peter Jansen

 

Oudsten: Kwame en Miriam Sarkodie

 

Kwame en Miriam Sarkodie zijn sinds April 2018 oudsten binnen De Verandering. Achei is geboren en getogen in Ghana en is daar op tiener leeftijd met de Heer gaan wandelen. Hij heeft een opleiding tot kleermaker gevolgd en daar kort in gewerkt, totdat hij besloot naar familie in Duitsland te gaan. Miriam komt hier uit de regio en na haar laboratoriumopleiding wilde ze een baan in het buitenland.  De Heer heeft het zo geleid dat ze elkaar in Duitsland hebben leren kennen, ze zijn er getrouwd en hun dochter is er geboren. Kort na haar geboorte zijn ze naar Nederland verhuisd. Ze hebben nog een zoon gekregen. Ze hebben steeds de Heer gediend, de laatste jaren dus in De Verandering. Ze ervaren het als hun roeping om mensen te bemoedigen, te onderwijzen en te helpen in hun wandel met de Heer. Ze zien er naar uit dat  meer van Zijn Koninkrijk zichtbaar zal worden in de IJmond en overal waar de Heer hen leid.

 

Oudsten: Tim en Tamara den Blanken

 

Tim en Tamara zijn sinds Augustus 2020 oudsten binnen de Verandering. Tim is geboren in Beverwijk en Tamara is geboren in Brunssum ( zuid Limburg) Tim werkt bij Tata Steel IJmuiden als Teamleider Technisch Team en Tamara werkt als administratief medewerker bij een Groothandel. Ze hebben een dochter Nina en 3 katten. Tamara is opgegroeid in een Baptisten gezin en heeft zich in 1997 laten dopen. Tim is opgegroeid in een katholiek gezin en heeft zich in 2009 laten dopen in de Verandering. Beide zijn ze vanaf het begin van de Verandering actief in de gemeente. Sinds 2018 is Tamara de secretaresse van de Gemeente, dit doet ze met veel plezier en toewijding.  En nu dus samen als oudsten van de gemeente. Ze vinden het fijn om te mogen bouwen aan Gods Koninkrijk en zien uit naar wat God in deze gemeente en deze omgeving gaat doen.

 

Oudsten: Frank en Sabrina Spies

Frank & Sabrina zijn per april 2021 oudsten in de gemeente. Ze zijn trotse ouders van 2 kinderen, Elise en Eneas. In maart 1999 gaf Frank zijn leven aan Jezus. Sabrina besloot voorgoed Jezus te volgen in 2004. Ze zijn getrouwd in 2007 en wonen nu in Heemskerk. Frank werkt bij Shell Global Solutions in Amsterdam als research assistent op de afdeling emerging technologies. Sabrina werkt bij een softwarebedrijf voor tandheelkunde.Het is hun voornemen om Gods gemeente te dienen. Doen wat goed is waar het kan. Sabrina heeft een passie voor aanbidding. Ook vindt ze het fijn om er voor anderen te kunnen zijn. Frank legt zich graag toe op het overdenken van Gods Woord om dat vervolgens toe te passen in het leven zowel bij zichzelf als bij anderen. Daarnaast houdt Frank zich bezig met de vervolgde kerk in de wereld.