slide 1
slide 2
slide 3
slide 4

Voorstellen leidersteam

Arjen en Christina Verboom zijn sinds Augustus 2015 voorgangerechtpaar binnen EG De Verandering. Zowel Arjen als Christina hebben een hulpverleningsachtergrond. Zij hebben werkervaring o.a. in de (verslavings­)zorg in binnen­ en buitenland. Arjen en Christina hebben een warm hart voor de gemeente van Jezus Christus en Arjen heeft hiervoor in korte tijd zijn bachelor theologie behaald. Vanaf 2014 begon God duidelijk te maken dat voor zowel De Verandering als hun leven een nieuwe tijd aanbrak en dat Arjen en Christina met hun drie kinderen naar de IJmond moesten verhuizen. Ze hopen dat de Heer alle ruimte krijgt in de IJmond en hebben een hart voor herstel van mensen, voor het Woord van God, voor aanbidding en het uitreiken in zowel binnen­ als buitenland.

 

 

Achei en Miriam Sarkodie zijn sinds April 2018 oudsten binnen De Verandering. Achei is geboren en getogen in Ghana en is daar op tiener leeftijd met de Heer gaan wandelen. Hij heeft een opleiding tot kleermaker gevolgd en daar kort in gewerkt, totdat hij besloot naar familie in Duitsland te gaan. Miriam komt hier uit de regio en na haar laboratoriumopleiding wilde ze een baan in het buitenland.  De Heer heeft het zo geleid dat ze elkaar in Duitsland hebben leren kennen, ze zijn er getrouwd en hun dochter is er geboren. Kort na haar geboorte zijn ze naar Nederland verhuisd. Ze hebben nog een zoon gekregen. Ze hebben steeds de Heer gediend, de laatste jaren dus in De Verandering. Ze ervaren het als hun roeping om mensen te bemoedigen, te onderwijzen en te helpen in hun wandel met de Heer. Ze zien er naar uit dat  meer van Zijn Koninkrijk zichtbaar zal worden in de IJmond en overal waar de Heer hen leid.

 

Tamara den Blanken is sinds Juni 2018 de secretaresse van EG de Verandering. Ze is opgegroeid in een Limburgs Baptisten gezin en heeft zich in 1997 laten dopen. Tamara is getrouwd met Tim en heeft een dochter van 5. Haar passies zijn muziek maken/ zingen en creatief bezig zijn. Daarnaast werkt ze met veel plezier als administratief medewerker van een Groothandel.