slide 1
slide 2
slide 3

VOOR IEDEREEN IETS

In de Verandering vinden we het heel erg belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen niveau groeit in zijn of haar relatie met God. We werken er dan ook hard aan om dat mogelijk te maken voor iedereen. Heel graag ondersteunen we u, wanneer u in bepaald opzicht hulp nodig heeft. Klop dan gerust aan voor een persoonlijk gesprek. (Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Er is in de gemeente een crèche en een kinderdienst, waar kinderen de Bijbelse verhalen te horen krijgen en leren bidden om samen God de Vader te zoeken.

Alle leden en vaste bezoekers zijn welkom op een kring. Er zijn binnen de Verandering op iedere woensdagavond verschillende activiteiten, zoals kringen, Bijbelstudies of thema- avonden. Er is tijd voor diepgang, voor ontspanning, voor contact of juist meer luisteren.

We streven naar persoonlijke zorg en aandacht voor iedereen die deel uitmaakt van onze gemeente. Deze persoonlijke aandacht wordt in de eerste plaats aan elkaar gegeven in de kringen. Voor eventuele nadere zorg en/of pastorale begeleiding kun je contact opnemen met onze voorganger.

Een gemeentelid dat ziek is mag de oudsten vragen hem/haar te komen bezoeken om hem/haar met olie te zalven en met zich te laten bidden, zoals de Bijbel ons dat leert in het boek Jacobus, hoofdstuk 5.

Na iedere dienst is er voor de mensen, die daar behoefte aan hebben, de mogelijkheid om voor zich te laten bidden door de leden van het nazorgteam. Deze mensen zijn te herkennen aan deze badge: