slide 1
slide 2
slide 3

Voorstellen leidersteam

 

 Voorganger: Peter Jansen

Peter is sinds oktober 2020 voorganger van de Evangelische Gemeente de Verandering. Hij is getrouwd met Donna. Samen wonen ze in IJmuiden. Peter is in een christelijk gezin opgegroeid en in 1989 gedoopt. Na een periode in Israël te hebben gewoond, is hij in 2007 gestart met de opleiding Theologie. In 2015 is hij afgestudeerd bij de opleiding Theologie van het Evangelisch College en bij het Baptisten Seminarium. Naast zijn werk als voorganger, verricht hij ook werkzaamheden als re-integratie consulent, waar hij zieke werknemers helpt om de weg terug te vinden naar werk. Dit was het werk dat hij al deed voordat hij voorganger werd. Peter heeft een passie voor het delen van Gods Woord, en heeft een warm hart voor mensen.

Oudsten: Tim en Tamara den Blanken

 

Tim en Tamara zijn sinds Augustus 2020 oudsten binnen de Verandering. Tim is geboren in Beverwijk en Tamara is geboren in Brunssum ( zuid Limburg) Tim werkt bij Tata Steel IJmuiden als Teamleider Technisch Team en Tamara werkt als administratief medewerker bij een Groothandel. Ze hebben een dochter Nina en 3 katten. Tamara is opgegroeid in een Baptisten gezin en heeft zich in 1997 laten dopen. Tim is opgegroeid in een katholiek gezin en heeft zich in 2009 laten dopen in de Verandering. Beide zijn ze vanaf het begin van de Verandering actief in de gemeente. Sinds 2018 is Tamara de secretaresse van de Gemeente, dit doet ze met veel plezier en toewijding.  En nu dus samen als oudsten van de gemeente. Ze vinden het fijn om te mogen bouwen aan Gods Koninkrijk en zien uit naar wat God in deze gemeente en deze omgeving gaat doen.

 

Oudsten: Frank en Sabrina Spies

Frank & Sabrina zijn per april 2021 oudsten in de gemeente. Ze zijn trotse ouders van 2 kinderen, Elise en Eneas. In maart 1999 gaf Frank zijn leven aan Jezus. Sabrina besloot voorgoed Jezus te volgen in 2004. Ze zijn getrouwd in 2007 en wonen nu in Heemskerk. Frank werkt bij Shell Global Solutions in Amsterdam als research assistent op de afdeling emerging technologies. Sabrina werkt bij een softwarebedrijf voor tandheelkunde.Het is hun voornemen om Gods gemeente te dienen. Doen wat goed is waar het kan. Sabrina heeft een passie voor aanbidding. Ook vindt ze het fijn om er voor anderen te kunnen zijn. Frank legt zich graag toe op het overdenken van Gods Woord om dat vervolgens toe te passen in het leven zowel bij zichzelf als bij anderen. Daarnaast houdt Frank zich bezig met de vervolgde kerk in de wereld.